tiistai 14. lokakuuta 2008

Terveisiä ex-HIFK pelureilta ja maalivahtitarinoita

Viikonloppuna pelatussa jääpallon Svenska Cupissa Edsbyn vei voiton. Finaalissa tiukasti kampoihin laittoi Villa, voitto ratkaistiin rankkareilla. Edsbyn joutui rankkareihin myös välierässä Västråsia vastaan.

Mutta se finaaleista, tulokset ja otteluselosteita löytyy tästä. Olin paikalla lauantaina ja katsoin kolme peliä hieman tylsää jääpalloa, ehkä vauhtia olisi sunnuntaina ollut enemmän. Tylsää oli sekin, että en nähnyt suomalaisia tuttuja pelaamassa, katsomossa sentään.
Tillbergan peliä katsomossa katsoivat ex-HIFK-kolmikko Miikka Tujula, Tomi Niemikorpi ja Tomi Hauska.

Tujula oli katsomossa loukkaantumisen takia. Kesällä vaivannut nilkkavamma on kääntynyt selkävammaksi. Taukoa vielä jonkin aikaa.

Tomeilla sujuu paremmin Gripenissä. Peliaikaa tulee hyvin ja pallovastuutakin. Hauska sanoi, että pelipaikka on siirtynyt hieman alkukautta ylemmäksi keskikentällä ja palloja alkoi saada huomattavasti paremmin. Siitä osoituksena kaksi maalisyöttöä Motalaa vastaan perjantain iltapelissä. Gripen voitti 4-1.

Peleistä sen verran, että maalivahtiosastolla nähtiin kaikista komein suoritus. Se oli samalla myös hieman masentava Vetlandan maalivahdin Jonas Perssonin kannalta. Kaveri torjui ensin läpiajon loistavasti. Katsomoon näytti, että kaveri oli täysin yksin läpi, ainakin pääsi vapaasti yrittämään harhautusta. Tuomarin mielestä ei ollut yksin, sillä puolustaja sai jäähyn ja Sirius rankkarin. Persson torjui rankkarin, liimasi pallon pään yläpuolelta. Tuomarin mielestä taas jossain oli virhe, uusi rankkari. Se sitten meni sisään. Sympatiat maalivahtitoverille.

Västeråsin halli on tosiaan mahtava. Toisessa päädyssä on ravintola, josta voi katsoa pelejä. Ravintolan kaiteen yli testasin kameran videokuvaa. Tässä pari kulmavideota, molemmissa maalivahti torjuu.

Ensin Kungälvin kulma:





Sitten Västråsin kulma:





Onnea syksyyn, pikaisia jäitä toivotellen.

AV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti