maanantai 10. marraskuuta 2008

Maanantai 10.11

Iltaa. Treenit vedetään kevyessä vesisateessa. Ennen treenejä oli kova myrsky mutta onneksi se laantui. Kurjasta ilmasta huolimatta yksi pitkänmatkalainen sai luvan olla pois treeneistä kaikki muut paikalla. Huomaa että kauden alkuun 4 päivää. Computer tiimi piti omaa palaveriaan sisätiloissa. Nettisivuillemme on luvassa uudistuksia ja päivityksiä kokokauden ajan. Siellä faktat, täällä löpinät. Ogelissa treenaamme vielä alkuviikon ainakin.

T: Pride

1 kommentti:

  1. "Computer tiimi piti omaa palaveriaan sisätiloissa. Nettisivuillemme on luvassa uudistuksia ja päivityksiä kokokauden ajan. Siellä faktat, täällä löpinät."

    Moi, menisikö viesti tätä kautta perille?

    Tiedän että hieman väärä taho (valittavaan) palautteeseen, varsinkin kun otteluraportit ym. olleet mielenkiintoista luettavaa. Olisin pistänyt johonkin sähköpostiosoitteeseen, jos sellaisen olisin pääsivustolta löytänyt (ei yhteystietoja missään saati kenenkään kohdalla). :(

    Eli sivuilta ei löydy perjantain WP-35 pelistä tietoa oikeastaan ollenkaan. Ennakon puuttumisen vielä jotenkin ymmärrän, mutta en sitä ettei sivuilta löydy mitään seuraavista aiheista.
    -kentän osoite
    -lippujen hinnat
    -kausikortin ostomahdollisuus

    Anteeksi jos kuulostaa tylyltä, mutta eipä sivuilla vierailun jälkeen tullut olo, että onko joukkueelle mitään väliä tuleeko peliin katsojia vai ei.

    VastaaPoista