lauantai 14. maaliskuuta 2009

2. Puoliaika

härregyyd mikä nousu oijoijoi. Kukkonen + kaikki apulaiset ja pelaajat on semmoisia velhoja että huh huh. Peli muuttu toisenjakson aikana niin radikaalisesti että en ikinä ole moista nähny. Hyvän ottelun kääntöpuoli oli härskisti käyttäyneet nuoret vaihtoaitioiden luona. En nimiä mene sanomaan mutta jääpallisteja tuntu olevan. Oli turvatonta olla vaihtoaitioiden luona iso kiitos ottelun neljännelle erotuomarille joka jeesas minkä kerkes onneksi meillä oli niittylä yksi k,ätisenä bodycardina. Jääpallopelin järkkärit kun lähti lätkämatsiin järkkäreiksi. Huomenna jatketaan pytyn metsästystä. Pointti vielä. Hieno peli loppujen lopuksi muttä niin käsille ja reisille mennyt ottelun järjestyly kuin olla voi.

T. Pride

5 kommenttia:

  1. Upeaa! Huomenna pytty kotiin!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa HIFK Ouluun. Yleisö on herännyt jo aikaisin aikaisin aamulla ja äänijänteitä viritellään jo. Tänään nimittäin OLS voittaa Suomen Mestaruuden!!! =)ja miten kävi mahtava kiitos hifk-fani porukalle te piditte enemmän meteliä kuin koko ols.kannattajat, mahtavaa

    VastaaPoista
  3. Kauden paras peli. Olen puhunut.
    T: Sir Witi

    VastaaPoista
  4. Jos itse ottelu oli mieleenpainuvimpia matseja vuosiin niin erityismaininnan ansaitsee oululainen parivaljakko, joka matsin jälkeen purki (ilmeisesti kameramiehelle) pettymystään YLE:n webstreamin mikrofonin vieressä.

    Terveisiä vaan sinne saunailtaan pojille, toivottavasti toivutte pettymyksestänne :-D

    VastaaPoista