sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Eilinen Urheiluruutu

Hienoa, että jääpallosta puhutaan ohjelmassa edes muutaman sekunnin. Miksi jälleen negatiivisen asian yhteydessä? Eikö uutiskynnys ylity lajistamme muuten kuin negatiivisin asioin?
Tuntuu lohduttomalta lähettää uutisia,infoja,tiedotteita ja yhteistyöpyyntöjä joita ei julkaista tai niihin ei edes vastata. No toivottavasti tulevalla kaudella saamme jääpallolle myös enemmän positiivista näkyvyyttä!


Mikkelissä tilanne on jo surullisen hupaisa, ei voi muuta kun todeta demokratian menneen jo liian pitkälle. Olemme Mikkeliläiset jääpalloihmiset puolellanne, ja toivomme kenttäasian järjestyvän pikaisesti. Tsemppiä sinne, uskon kaikkien jääpalloihmisten olevan samaa mieltä.


Mietin ohjelman aikana myös sitä, että Helsingissä ja Porvoossa "isollejäälle" päästään vasta viikolla 45. Siihen asti myös täällä etelässä jääharjoitukset tapahtuvat jääkiekkokaukaloissa. Että ei ne olosuhteet täällä meillä pääkaupunkiseudullakaan ihanteelliset ole.
Harjoituspeleihin lähdetään Lappeenrantaan, Varkauteen tai pohjoisemmaksi. Bussissa istutaan tunteja, ja kaikki käymme normaalisti töissä. Muistakaa se, että vielä pitäisi siinä sivussa pitää vaimoa hyvänä ja leikkiä lasten kanssa.
Suuresti odottelemme sitä JÄÄPALLOHALLIA, mikä toivottavasti pian rakennetaan.
Kyllä hieno lajimme, pelaajat, katsojat, media ja taustahenkilöt ansaitsisivat "normaalit" olosuhteet. Nyt pelaamme marraskuusta - maaliskuuhun (4 kuukautta), ja harjoittelemme ilman isoajäätä melkein 8 kuukautta.

Miettikääpä sitä!


PV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti