torstai 19. marraskuuta 2009

Talvinen sää

Helsingissä on satanut vettä koko viikon, lämmintäkin on parhaimmillaan ollut lähes 8 astetta. Silti olemme olleet jokapäivä jäällä, paitsi flunssan kourissa olleet kaverit.
Nyt kyllä kaipaa Ruotsalaisten loisto olosuhteita halleissa, koska saamme sen ensimmäisen hallin tänne Helsinkiin?. Kaikki lukijat, joilla on liikaa tuohta taskussa, olkaa minuun yhteudessä niin rakennetaan yhdessä se Jääpallohalli!.

Ensimmäisen ottelun tappio on taakse jäänyttä ja nyt nenä on jo kohti Jyskälää ja Oulua. Treeneissä näkyi koko viikon se, että seuraavaa peliä jo odotetaan. Sitä tuskin tulemme häviämään, jos pelaajien asennetta olen oikein tulkinnut. Hienoa lukea, että Kingit lähtevät jälleen joukkuettamme kannustamaan. Kiitos taas Teille!
Muistutan vielä, että ollaan reissussa sitten niitä fiksumpia eikä mennä mukaan minkäänlaisiin ylilyönteihin. Tosin tiedän meidän kaikkien osaavan käyttäytyä, eikö vaan?.

Huomenna vielä viimeiset treenit ennen reissua, treeneissä käydään muutama taktinen juttu läpi. Sitten taas Busa-Jusan kanssa istuu bussiin, ja kaunista Suomenmaata ihailemaan. Pyrimme lähettämään kummastakin vieraspelistä taas netti-tv lähetykset, joten kaikki fanit olkaa töllöjenne ääressä ja tsiikatkaa kun pelaamme böndellä.


PV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti