lauantai 18. joulukuuta 2010

Kukkosen haastattelu

Ensin täytyy kertoa ettei Hildén kadonnut mihinkään. Miehen puhelimen akku oli hyytynyt ja Joni otti huoltajan tehtävänsä niin tunnollisesti ettei käynyt puhelintaan lataamassa...

Kukkonen kehui omaa joukkuetta toisenpuoliajan yrityksestä. Ensimmäisellä puoliajalla oli kova vastatuuli häirinnyt pelaajiamme. Myös pelaajiemme viimeistelyssä oli ollut toivomista, Söderströmilläkin oli ollut pari varmaa maalinteko paikkaa..

Sitten kun Late sai tintattua pallon tolpan ja veskarin selän kautta maaliin iski mies 100%:sti pallot maaliin. Joukkueen koko esitys tyydytti Kukkosta. Vainio otteet maalissa saivat jälleen Kukkoselta kehuja, Aimoon emme tule otteluita kaatumaan..

Kukkonen oli huolissaan loukkaantumisista: Olbetin, Huberin, Laakson, Tastenin, Höltön ja T.Laitisen lisäksi listaan saattavat liittyä tästä ottelusta pari kaveria. Veiterän mailan käyttäminen ja ruma taklaus ainakin mietityttivät Valmennus kolmikkoa. Atte Hänniseen kohdistunut ajelu, oli ainakin valmennuksen mieltä kiihdyttävä tilanne. Toivotaan ettei Atelle käynyt pahemmin..

Nyt bussiin ja nokka kohti Helsinkiä.. Maanantaina reenataan taas, jos Helsingistä löytyy jäätä kommentoi Hildén.
Asiasta ei aina voi olla varma, ainakin jos Liikuntavirasto on asialla!

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE, KOKO HIFK:N ORGANISAATION PUOLESTA!!

Syökää kinkkua ja tulkaa 26.12 sulattelemaan katsomoon HIFK- Botnia otteluun klo: 13.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti