sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Peli ohitse, mietteitä...

Toinen puoliaika olikin sitten jo parempaa peliä lopputuloksen ollen 5-2. Kampparit seurasivat toisella puoliajalla pelejä muilta paikkakunnilta, ja hekin tyytyivät lopputulokseen.

Nyt keskittymään keskiviikon puolivälierään, mehän matkaamme Lappeenrantaan taistelemaan voitosta (ei varmastikkaan ihan helppoa).

Kaikille teille jotka jo puhutte Suomen mestaruudesta, jäitä hattuun. Mennään ottelu kerrallaan ja katsotaan sitten viimeisen pelin jälkeen mikä on sijoitus!
Tavoitteemme on Kulta sen ilmoitimme jo ennen kaudenalkua, mutta takki auki ei saa otteluihin lähteä (muuten tulee noutaja).

Mielestäni emme ole pullistelleet, tai olleet ylimielisiä. Olisimme voineet hehkuttaa 14 ottelun tappiotonta otteluputkeamme yms. mutta tiedämme sarjan tasaisuuden ja sen että myös jokaisella puolivälierä joukkueella on yllätysmahdollisuus. Kaikille joukkueille, kannattajille, katsojille, taustoille ja sponsoreille tsemppiä loppupeleihin. Oho.. meinas unohtua myös tuomarit, eli teille kanssa viisautta ja näkemystä otteluihin. Annetaan pelaajien näyttää osaamistaan ja jätetään heille kentällä päärooli...