lauantai 27. marraskuuta 2010

Kauden eka kotimatsi evakossa

Valitettavasti me jouduimme vetämään kauden ekan himamatsin evakossa, metsän keskelle Ogeliin saapui kuitenkin ihan kivasti Stadin Ykkösten kannattajia. Peli ei kuitenkaan ollut meiltä vieläkään hyvää pelaamista, vaikka voitimmekin 5-1 (2-0).
Harhasyöttöjä tuli vielä aivan liikaa, ja ajoitukset eivät olleet kohdallaan. Parhaana pelaajana joukkueestamme palkittiin loistavasti torjunut Harri "Haba" Olbert. Olbert antoikin välillä kuulua oikein kunnolla, kun näytti ettei kaverit kentällä ottaneet oikein tosissaan. Pisteet kuitenkin takataskuun ja treenataan 1,5 viikkoa kovaa, näytämme Teille mitä joukkue oikeasti osaa.
Toivottavasti Liikuntavirasto saa Bragun kuntoon ja pääsemme kotikentälle, Ogelissa ei oikein HIFK-sydän kunnolla syki. Bragulla saamme sen hakkaamaan aivan eri tahtiin, joten tulettehan paikalle tsiigaa miten se hakkaa...

Järjestelyt olivat hiukan haasteelliset, ja pyydämmekin anteeksi jos jokin osa-alue ei vielä toiminut. Lagerbladin kyrsä oli kasvanut siihen lupaamaamme 120g, ja maistui aivan taivaalliselle. Muistakaa sijoittaa joukkueeseen ja ostaa 2€ maksavia ja suussa sulavia kyrsiä. Ei haittaa vaikka ostaisitte enemmänkin...

Palaillaan tuossa viikolla treenitunnelmissa...

Panda

2 kommenttia:

  1. Suaks kommentoida tähän, kun ei laiskana jaksa yhteystietoja kaivella?
    Voi vapaasti poistaa, jos tuli väärään paikkaan.

    Vaikutti tosiaan ekalla puoliajalla siltä, kuin Narukerää olisi napannut ja HIFK haikaillut uuden luksuskoppinsa perään. ;) Toka oli jo enemmän pelin oloista, onneksi. Mukavaa oli.

    Ottelusta tapahtumana ei minulla huonoa sanottavaa, mitä nyt maalintekijähehkutukset voisivat tulla ennen kuin miestä ollaan heittämässä jo jäähylle seuraavasta tilanteesta.

    Verkon puolella harmitti pari asiaa
    -Vanha kausarin hinta (korjattu nyt). Ei hinta sinänsä haitannut 50->60, mutta ois kyrsinyt jos olisikin ollut liian vähän käteistä mukana.
    -Kännykän (Nokia) Opera-selain ei osaa käsitellä esim. Pääsivun Otteluohjelman tiputuspalkkeja -> ei pääse käsiksi otteluohjelmaan.
    -Ennakko pdf-tiedostona on epäkätevä kännykällä (vaatii tallentamisen ja hankala luettava koska tiedosto leveä).
    -Bloginne on loistava palvelu, mutta satunnaisempi kävijä ei tänne niin vain eksy. Itseltäkin meinasi mennä juttuja ohi, ennen kuin muistin että täällähän se tieto oikeasti on, ei pääsivulla. Tiedotus siis hieman skitsofreenista.

    --

    Näyttipä ylläoleva läpiluettuna rumalta.

    Korostaisin kuitenkin että oikeasti arvostan sivuilta löytyvää tekstiä, materiaalia jne. ja se on ollut suuri syy, että neutraalinakin katsojana joukkue kiinnostaa ja tulee kausari hankittua.

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Kyllä, kaipaamme kaikki kotikentälle Bragulle...

    Hildén on saanut tiedon kuuluttamisen nopeuttamisesta, tosin täytyy todeta että hetki siinä menee kun ensin tuomari ilmoittaa ottelusihteerille, sen jälkeen ottelusihteeri ilmoittaa kuuluttajalle...

    Kausarihinta oli moka, mutta sekin korjattiin heti kun asia saatiin tietoon, Pahoittelut!

    Tutkitaan Opera ja pdf...

    Tiedotus tapahtuu uutisissa, blogilla vain hätätapauksessa.. Täällä heitellään vapaammin juttua jengin ympäriltä..

    Kiitos palautteesta, pyritään parantamaan vielä tiedotusta ja juttuja lisää..

    VastaaPoista