sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Lappeenrannan reissu

Saavuin juuri joukkueen kanssa Helsinkiin. Pelaajat suuntasivat nopeasti omille autoilleen ja niillä koteihinsa. Aamulla taas töihin ja opiskelemaan, sitä se on jääpalloilijan elämä. Siinä välissä annetaan hetki vaimoille/tyttöystäville...


ENNAKKO AJATUKSET OTTELUISTA

Valmentajille tärkeintä Lappeenrannassa oli selvittää joukkueen tämän hetken kunto, ja miten kaukalossa hiotut kuviot ovat uusille pelaajille iskostuneet. Lauantaina vastaan asettui Narukerä, valmentajilta vastaus kysymykseen tuloksen merkityksestä oli suora, voitto mutta tuloksella ei ole merkitystä.
Sunnuntain Veiterä otteluun valmennus halusi kokeilla pelaajilla eri muodostelmia ja kokoonpanoja.



NARUKERÄ OTTELU

Koko joukkue ensimmäistä kertaa isolla jäällä, ja suoraan Narukerää haastamaan. Tosin Narukeräkään ei ollut jäälle päässeet, paitsi päivällä Lappeenrannassa.
Ottelu eteni valmentajiemme halumalla tavalla, tosin vielä oli ajoitusten, laukausten ja pelipaikkojen kanssa hiukan hakemista. Ottelussa edukseen esiintyivät maalivahti Harri Olbert ja Keskikentällä 3 maalia viimeistellyt Jari Hyttinen.Tulos: 6-2 HIFK:lle.



VEITERÄ OTTELU

Nyt oli tarkoitus kokeilla pelaajille eri pelipaikkoja. Maaliin asettui Christoffer Huber ja penkillä istui 2 maalivahtina Jani Laakso. kuuluttamosta katsottuna peli näytti kokonaisuudessaan ihan hyvältä, varsinkin jos ottaa huomioon vähäisen ison jään pelaamisen. Ottelussa edukseen esiintyivät Teemu Häkkinen ja 2 maalia iskenyt Mika Mutikainen. Tulos: 7-4 HIFK:lle.


YHTEENVETO

kentällä oli joukkue joka myös näytti joukkueelta. Hiominen pelipaikoille sai hyvän alun ja sitä tulemme jatkamaan heti maanantaina Oulunkylän jäällä (jos se jäätyy ajoissa?). Tiistaina oulunkylässä treenit ja keskiviikkona jälleen harjoittelemme pelissä, vastaan asettuu Botnia. harjoituksia vielä puolitoista viikkoa ja perjantaina 19.11 suuntaamme pelaamaan sarjanavausta Ouluun.

Panda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti