lauantai 12. helmikuuta 2011

Kaksi nolla

HIFK johtaa 2 - 0, kun puoli tuntia on pelattu. Keli on hyvä ja jää liukas. HIFK hallitsee ja pitää palloa. Ilari Moisala sai jäähyn. Huber joutui kulmahässäkän jälkeen torjumaan, hyvin hoit maalin puhtaana.

Ääntäkään ei siis Oulunkylästä valitettavasti saada eetteriin. Nettiyhteys on liian heikko. Seuratkaa blogia, Hildén päivittää tapahtumia.

AV

9 kommenttia:

1. Ensimmäinen puoliaika päättyi 0-3. Janne Hauska iski 43 minuutilla pallon Botnian maaliverkkoon.

Koitamme saada toiselle puoliajalle äänen eetteriin mutta mikäli emme onnistu niin lähetämme ottelun jälkilähetyksen radiona. Ja koitamme parhaamme mukaan silloin päivitellä blogia.

6. 79 min 1-8 Ojanen(Hytttinen)
    83 min 1-9 Hauska Rl

7. Ottelu päättyi HIFK:n voittoon lukemin 1-10. Tomi Tasten teki illan toisen osumansa. Huomenna HIFK kohtaa JPS:n kello 13 Oulunkylässä