lauantai 26. helmikuuta 2011

Ratkeaako HIFK:n välieräpaikka?

Kello on 14:15 ja kundit vetää alkulämpöä liukkaalla ogelin jäällä. Toivottavasti jää ei ole yhtä railoinen kuin se oli viime lauantaina. Täältä kuuluttamosta se ainakin näyttää kirkkaalta ja hyvältä.

Lämpötila on ihanteellinen eli noin -4 astetta, sää muuten pilvinen. Joten kaikki jääpallon ystävät suunnatkaa Ogeliin ja kannustakaa HIFK voittoon!

Toivottavasti tänään tulee myös Stadin Kingit runsaslukuisasti paikalle..

T. Panda

4 kommenttia:

  1. Rautiaisten perhedynastia pitää juuri palaveria kentän reunalla. Mukana on myös HIFK:n Puheenjohtaja René österman. Ilmeet ovat vakavat, joten jotakin tiukkaa asiaa siellä mietitään... Olisiko jo mietinnässä HIFK:lle oma jääpallohalli? Tuskin, mutta toivottavasti senkin joskus näemme.

    VastaaPoista
  2. Hildén haastattelee HIFK:n valmentaja Ari Kukkosta ja kyselee mennäänkö tänään välieriin? Kukkonen on luottavainen ja sanoi että kyllä siitä ainakin taistellaan.

    Palaillaan viimeistään puoliajalla!

    VastaaPoista
  3. Puoliaika, Lagerbladia ja sisälle lämmittelemään...

    Tilanne taululla on 45 minuutin jälkeen on HIFK:lle 5-2. HIFK:n maalintekijät ovat olleet:
    Mutikainen, Niemikorpi, Hauska x 2 ja Soderström. Yleisöä ja varsinkin Stadin Kingejä on saapunut paikalle jo mukavasti. Lisääkin mahtuu..

    Toivottavasti peli jatkuu samoin teesen ja yleisö saa sen mitä on tullut hakemaan... hyvän pelin ja HIFK:n voiton!

    VastaaPoista
  4. "Rautiaisten perhedynastia pitää juuri palaveria kentän reunalla. Mukana on myös HIFK:n Puheenjohtaja René österman. Ilmeet ovat vakavat, joten jotakin tiukkaa asiaa siellä mietitään... Olisiko jo mietinnässä HIFK:lle oma jääpallohalli?"

    Veikkaanpa että puheenaiheena ovat pikemminkin olleet ne isot taloudelliset tappiot, jotka ovat HIFK Bandylle koituneet Ogeliin siirtymisen takia. Toivottavasti HIFK:n keskushallitus - ja tietysti myös Helsingin kaupunki - pystyvät omalta osaltaan tulemaan avuksi. Mikäli toiminnan taso on vakavasti uhattuna, toivon että HIFK Bandy tuo asian avoimesti esille meille muillekin. Uskon että auttavia käsiä kyllä löytyy!

    VastaaPoista